miercuri, 23 februarie 2011

Dăruirea pentru fani înseamnă Liverpool

   " Ei sunt mândria lui Liverpool "

   Clubul Liverpool tratează relaţiile cu fanii foarte serios, de aceea, zilele acestea, cormoranii au făcut o faptă uriaşă şi au îndeplinit ultima dorinţă a unui fan înfocat al cormoranilor din Southampton care a aflat că mai are de trăit cam două luni. 

   Pentru a împlini dorinţa fiului ei, mama acestuia a sunat la clubul de pe Anfield şi a povestit ceea ce doreşte fiul său. Răspunsul imediat a fost 'vă sunăm noi înapoi'. Nu a durat mult că telefonul familiei din Southampton a şi sunat : "Bună ziua, numele meu este Kenny Dalglish şi aş dori să vorbesc cu fiul dumneavoastră." Inima băiatului s-a umplut de bucurie când a auzit că îl sunase chiar antrenorul echipei, Kenny Dalglish. Managerul cormoranilor a stat de vorbă cu el cam 1 oră, povestindu-i întâmplări din istoria cormoranilor, iar dorinţa fiului a fost îndeplinită, acesta fiind invitat pe Anfield. A făcut cunoştinţă cu toţi jucătorii, a asistat la antrenamente, iar apoi a văzut meciul din loja conducătorilor (cred că cel cu Wigan). La finalul meciului a fost dus în magazinul oficial al clubului de unde i-au fost oferite cadou câte un exemplar din toate materialele promoţionale. Apoi, s-a aflat că tânărului îi trebuiesc plătite cheltuielile de spitalizare, iar Kenny Dalglish a donat din propriu său buzunar, 250.000 lire sterline, aproximativ 300.000 de euro. Acest lucru dovedeşte spiritul lui Liverpool şi dăruirea pentru fani.

   Astfel, ultima dorinţă a tânărului a fost împlinită de un club aşa mare şi cu demnitate cum este Liverpool. El nu fusese niciodată în viaţa lui pe Anfield, dar iată că Liverpool Football Club face totul posibilul să-i ajute pe cei aflaţi în suferinţă. Pentru acest lucru Liverpool este poate cel mai iubit club din întreaga lume. Respect pentru toţi cei de acolo şi respect pentru Dalglish care a demonstrat că este un om cu un caracter deosebit şi cu o valoare imensă. Putem spune în sfârşit că există oameni pe pământul ăsta. Sperăm ca ultimele clipe ale tânărului să fie trăite la maxim, şi nu uita ... " Tu nu vei merge niciodată singur "(You'll never walk alone) pentru că Liverpool va fi mereu lângă tine.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.