vineri, 18 februarie 2011

Dalglish despre Praga şi Joe !

   Managerul cormoranilor, Kenny Dalglish, a declarat că Liverpool se alege cu numeroase avantaje după deplasarea de la Praga, nu doar cu reîntoarcerea lui Joe Cole. Mijlocaşul englez a fost introdus în minutul 36 în locul lui Aurelio, şi a făcut o partidă bună. Cu toate acestea, Dalglish a declarat :

     " A fost un meci dificil pentru noi. Trebuia să jucăm mult mai ofensiv, la fel cum o făceam, dar acestea au fost circumstanţele. 0-0 nu este un rezultat bun, dar nici unul rău. Au fost multe avantaje de partea noastră : Soto a prins un meci, Wilson a prins şi el unul, Ngog a pornit ca titular, iar Cole a revenit după accidentare. De asemenea, puştii pe care i-am luat cu noi, au văzut cum stă treaba în cupele europene şi au prins mai multă experienţă. În manşa secundă va fi un joc diferit faţă de cel prestat de noi astăzi. "

   Fabio Aurelio a fost schimbat în minutul 36 cu Joe Cole, datorită unei accidentări.

    " Este o luxaţie. Nu este aşa de rău. Cu Joe trebuie să avem răbdare. Este primul meci al său de când a revenit, şi a fost bine să prindă o oră de joc. Nu ne aşteptăm să fie acel Joe Cole din vară aşa de repede. Trebuie să avem răbdare cu el. Forma unui jucător este temporară, dar clasa lui este permanentă. Îi vom acorda timp să-şi revină în formă, iar apoi vom vedea ce poate. " a declarat legenda de pe Anfield, Kenny Dalglish.

   Următorul meci pentru Liverpool va fi chiar returul cu Sparta Praga de săptămâna viitoare. Atunci, cum spunea şi Dalglish, Liverpool va juca altfel. Probabil că vor reveni Steven Gerrard şi Daniel Agger. Şansele noastre de calificare sunt mari, mai ales că jucăm pe Anfield.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.