luni, 14 februarie 2011

Ian Rush:"Plecarea lui Torres la Chelsea a făcut din Liverpool o echipă mult mai puternică !"

   
   Cel mai tare marcator din istoria clubului Liverpool, Ian Rush, a susţinut că plecarea lui Fernando Torres la Chelsea a făcut din Liverpool o echipă mult mai puternică. El l-a lăudat pe colegul său de breaslă, Kenny Dalglish, pentru faptul cum a abordat această cerere de transfer a lui Torres, şi cum a abordat plecarea acestuia şi întăririle aduse. 

     " Fernando Torres este un jucător fantastic, dar dacă cineva depune o cerere de plecare de la Liverpool Football Club, este liber să plece. Modul în care Kenny Dalglish a abordat situaţia a fost absolut fantastic - el a adus doi jucători fantastici, iar Liverpool este mult mai bună acum. "
 
   Legendarul atacant galez a susţinut că comportamentul lui Torres a fost puţin lipsit de respect faţă de fanii cormoranilor. 

     " Cât a fost Torres de bun, el a fost doar un jucător. Îi urez mult noroc lui Fernando în viitor, dar singurul lucru care nu-mi iese din cap este modul în care acesta i-a dezamăgit pe fani. Suporterii l-au iubit şi i-au dăruit tot ce au putut. A fost idolatrizat de 'The Kop', iar fanii aşteptau ca răsplată o rămânere a lui aici pentru mult, mult timp, dar el a ales să plece şi noi am făcut o afacere bună. "

   Încântat de noile achiziţii, Rush crede că abilităţile diferite ale lui Suarez şi Carroll, vor sparge apărarea adversă, spre a marca cât mai multe goluri.

     " Cu Luis Suarez şi Andy Carroll, Liverpool a făcut două afaceri extraordinare, care vor face parte din viitorul clubului. Suarez a marcat la debut, a lovit transversala şi bara laterală în al doilea meci, iar fanii asta vor să vadă de la un atacant. Fabio Aurelio şi Martin Kelly pot centra foarte bine pentru lovitura decisivă a lui Andy Carroll. Torres a fost fantastic la Liverpool, dar cred că împreună cu Suarez şi Carroll suntem o echipă mai completă. "

   Abia aşteptăm să-l vedem pe Carroll în atac, dar mai ales să vedem El Duo: Suarez-Carroll.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.