duminică, 6 februarie 2011

Chelsea 0-1 Liverpool : Torres umilit !

   
   Liverpool a obţinut a 4-a victorie la rând fără gol primit, şi nu oriunde. Pe Stamford Bridge, Meireles a adus victoria cormoranilor printr-un gol marcat în minutul 69. Carlo Ancelotti a introdus un atac letal din primul minut, Anelka-Drogba-Torres, anihilat perfect de apărarea lui Liverpool.

   Prima repriză a fost puţin cam plictisitoare cu ocazii de ambele porţi, dar cea mai notabilă a fost cea a lui Maxi Rodriguez, atunci când argentinianul a lovit bara transversală din 2 metri cu poarta goală. 

   În a doua repriză, Chelsea a mai introdus doi jucători cu profil ofensiv, Malouda şi Kalou, dar fără nici o speranţă. Meireles a adus victoria printr-un şut din 10 metri pe colţul scurt, după nişte neînţelegeri în apărarea lui Chelsea. 

   Luis Suarez a fost pe banca de rezerve, şi astfel, Liverpool obţine victoria fără serviciile lui. Dalglish şi-a arătat încă odată experienţa şi a readus-o pe Liverpool în bătălia pentru top4.

   Fundalul sonor a fost dominat toată partida de fanii lui Liverpool, huiduindu-l pe Torres şi cântându-i în momentul schimbării sale, " Mai bine rămâneai la un club adevărat ! "

   Aşadar, Liverpool obţine a 4-a victorie consecutivă fără gol primit, sub comanda lui Kenny Dalglish. Urmează partida cu Wigan din campionat în care ţintim o altă victorie. Jocul cormoranilor este absolut fantastic de la venirea lui Dalglish, şi nu vrem să ne imaginăm ce va fi când vor fi Suarez şi Carroll în primul 11.







LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.