marți, 1 februarie 2011

Kenny : "Carroll are un talent fantastic !"

   
   Liverpool a spart un nou record după aducerea lui Andy Carroll pe Anfield. Ieri, în ultima zi de transferuri, cormoranii au fost nevoiţi să aducă un atacant pe Anfield după ce transferul lui Fernando Torres la Chelsea era ca şi rezolvat. Andrew Carroll a fost ţinta cormoranilor, patronii americani scoţând din buzunare 35 de milioane de lire sterline pentru starul lui Newcastle. Kenny Dalglish este mulţumit de noile veniri (Suarez şi Carroll), iar prima încercare pentru aceştia este miercuri, atunci când Liverpool primeşte vizita lui Stoke City. 

   Întrebat de reporteri despre transferul lui Carroll, Dalglish a reacţionat :

     " Cum toată lumea ştie, el este un băiat tânăr cu un talent fantastic. Este o mare oportunitate pentru el. A fost în naţionala Angliei anul trecut şi a jucat bine. Cred că Newcastle se simt acum un pic răniţi pentru că l-au pierdut, dar este un mare transfer pentru noi. Cei doi pe care i-am adus (Suarez şi Carroll) au vrut să vină doar la Liverpool, aceasta fiind prima lor opţiune. Luis urmărea meciurile lui Liverpool de mic, iar Carroll nu şi-a dorit să vină altundeva decât la Liverpool. Să nu uităm că Andy Carroll a marcat împotriva noastră şi a contribuit la celelalte două goluri primite. Are un şut bun, este foarte puternic în aer, ceea ce ne va aduce un avantaj în faţă. "

   Kenny Dalglish s-a arătat şi foarte dezamăgit de plecarea lui Fernando Torres la Chelsea, dar a susţinut că viaţa merge înainte şi trebuie să devenim puternici. Nimeni şi nimic nu este mai important decât clubul de fotbal !

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.