miercuri, 9 februarie 2011

Patronii vor titlul la anul !

   
   Noii patroni de la Liverpool, NESV, in frunte cu John Henry, si-au exprimat dorinta arzatoare de a o vedea pe Liverpool castigand titlul la anul, sub ochii lor. Anul acesta este imposibil sa mai ajungem pe primul loc, obiectivul echipei fiind ajungerea in primele patru echipe, dar la anul, dupa niste investitii majore promise de sefi in vara, Liverpool se va bate la titlu pentru a pune capat acestor 21 de ani, fara titlu in Anglia.

     "Avem o tactica la Fenway si este perfecta pentru a sparge acest record negativ. La Boston, de 86 echipa nu a mai castigat un titlul, dar iata ca am reusit sa bucuram suporterii prin castigarea acestuia. Liverpool nu a mai castigat titlul de 20 de ani. Stiu ca putem aduce titlul pe Anfield !"

   Cormoranii au pana acum 18 titluri castigate in Anglia, la egalitate cu Manchester United. Aceste doua echipe sunt pe primele doua locuri la numarul de titluri castigate, fiind urmate de Arsenal. Speram ca in vara sa se faca investitii majore, iar Liverpool sa aduca in urmatorul campionat al 19-lea titlu pe Anfield.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.