joi, 17 februarie 2011

Suarez, noul star din Premier League ?

   Legenda lui Liverpool, Phil Thompson, a declarat că noua achiziţie, Luis Suarez, are toate calităţile pentru a fi la fel ca şi Kevin Keegan sau Kenny Dalglish, marii jucători ai clubului de pe Anfield din întreaga istorie. 

     " Luis Suarez m-a uimit! Este un jucător între Kenny Dalglish şi Kevin Keegan, plin de entuziasm, şi cred că fanii l-au pus la suflet din prima clipă. "

   Dalglish antrenează astăzi pentru prima dată în Europa, iar Phil Thompson crede că Liverpool se poate întoarce cu un rezultat pozitiv din Cehia. Joe Cole ar trebui să pornească ca titular în această seară, revenind după accidentarea suferită.

     " Este primul meci a lui Dalglish în Europa, iar el vrea să fie un debut fericit. Sunt câţiva jucători care au plecat acolo, în particular Joe Cole, pe care l-am întâlnit într-o zi, iar el este foarte pozitiv şi fericit. Dacă este cineva care a ratat acest sezon, acela este Joe Cole. El a declarat că este foarte dezamăgit de accidentările pe care le-a suferit de-a lungul sezonului, şi abia aşteaptă să intre din nou în teren şi să de-a tot ce e mai bun din el." a declarat Thompson.

   Cu toţii ne dorim să plecăm cu un rezultat bun de la Praga, dar mai ales să-l revedem pe Joe Cole în teren. A trecut ceva timp de când nu l-am văzut, fiind accidentat, dar va reveni cu siguranţă şi va face un joc bun.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.