duminică, 13 februarie 2011

Lucas:"Trebuie să ucidem meciurile!"

   Brazilianul lui Liverpool, Lucas Leiva, a afirmat după rezultatul de egalitate de aseară, faptul că Liverpool a ratat foarte mult în faţa porţii lui Al Habsi, dar remarcă faptul că Liverpool nu a pierdut de 6 meciuri. Raul Meireles a deschis scorul, marcând al 5-lea gol în ultimele 6 meciuri ale cormoranilor, dar Gohouri a ucis speranţa cormoranilor de a obţine o nouă victorie, prin golul său marcat în minutul 65, dintr-un offsaid nesemnalizat de arbitru. 

      " Suntem dezamăgiţi de rezultat. Am avut ocazii multe încât puteam să câştigăm, dar am primit acel gol, care cred eu că a fost din offsaid, însă, din păcate, brigada de arbitrii nu l-a văzut. Trebuie să ucidem meciurile din prima când avem atâtea şanse de a marca, pentru a obţine toate punctele. Partea bună este că suntem încă neînvinşi de şase meciuri, dar va trebui să muncim mult până la finalul sezonului. "

   Mijlocaşul brazilian s-a arătat foarte impresionat de performanţa reuşită de noul său coleg, Luis Suarez, care a fost lipsit de noroc în meciul de ieri. La numărul ocaziilor avute de el, merita măcar un gol.

      " În primul meci şi-a arătat calităţile de a marca goluri. Din păcate, a fost lipsit de noroc în meciul cu Wigan, lovind bara laterală şi bara transversală. Sperăm ca şi în următorul meci să poată să joace la fel de bine. "

   Lucas joacă în general bine, dar mai greşeşte el câteodată, mulţi jucători adverşi furându-i mingea foarte des, datorită neatenţiei lui. Pe Luis Suarez o să-l vedem peste două săptămâni la meciul cu West Ham. Liverpool joacă în următoarele două săptămâni dubla cu Sparta Praga din Europa League, iar uruguayanul nu are drept de joc datorită faptului că a jucat cu Ajax în Uefa Champions League. Sper ca Andy Carroll să revină în meciul retur de pe Anfield, în care cred că va putea juca măcar 10 minute.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.