sâmbătă, 12 februarie 2011

AVANCRONICA : Liverpool - Wigan

   Duelul dintre Liverpool şi Wigan Athletic, va avea loc în această după-amiază, de la ora 17. Athletic's ne vizitează pe Anfield în speranţa de a obţine măcar un egal, având în vedere forma actuală a băieţilor lui Dalglish. Cormoranii caută a 5-a victorie consecutivă sub mandatul lui Kenny Dalglish, marea legendă de pe Anfield. Deşi meciul pare a fi unul uşor, Liverpool va aborda partida cu cea mai mare seriozitate, având în vedere că Wigan practică un joc bun, deţinând jucători de valoare.

   În echipa cormoranilor vor lipsi cu siguranţă Andy Carroll, Jonjo Shelvey şi Jay Spearing, toţi trei accidentaţi. Dalglish va trebui să ia o decizie târzie asupra folosirii lui Steven Gerrard, Martin Skrtel, Martin Kelly şi Joe Cole, toţi patru suferind de mici accidentări. Pe de altă parte, suporterii aşteaptă cu nerăbdare să-l vadă pe Suarez jucând din primul minut al partidei.

   De partea cealaltă, Wigan stă mai bine la capitolul accidentări. Fundaşul Gary Caldwell şi James McCarthy sunt singurii jucători care sunt în dubii pentru partida de astăzi, dar ei ar putea juca. Printre cei mai valoroşi jucători de la Wigan, îi găsim pe N'Zogbia, Rodallega sau Figueroa.

   În partida tur, Liverpool a terminat la egalitate pe DW Stadium, scor 1-1. Torres a deschis scorul în minutul 7, iar Rodallega a egalat în minutul 52. Pe acea vreme, la cârma echipei, era bătrânul Roy Hodgson. 

   Kevin Friend va arbitra partida de pe Anfield din această seară, iar arbitru de rezervă va fi Lee Probert. 

   Kenny Dalglish şi-a avertizat jucătorii să nu îşi ia lumea în cap, având în vedere ultimele rezultate bune ale cormoranilor. În ultimele patru partide, Liverpool nu a primit niciun gol, dar a marcat 7. 

   Sperăm să obţinem a 5-a victorie consecutivă pentru a ne apropia şi mai mult de primele patru poziţii ale clasamentului. Principalele contra-candidate la locul 4, Tottenham şi Chelsea au meciuri grele. Chelsea joacă luni la Fulham, iar Tottenham are la Sunderland. Hai Liverpool ! 

    

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.