sâmbătă, 14 ianuarie 2012

AVANCRONICĂ: Liverpool v Stoke City

   
   După victoria perfectă din Carling Cup, Liverpool primeşte vizita lui Stoke City, într-un meci ce trebuie transformat neapărat în victorie.

   Cu moralul ridicat după ce Steven Gerrard a semnat un nou contract care îl va ţine pe Anfield până la finalul carierei, elevii ‘regelui’ sunt conştienţi că nu este loc de erori, iar victoria nu trebuie ratată. 

   Nici Stoke City nu vine degeaba pe Anfield. ‘The Potters’ vin să facă dubla, după ce au trecut de cormorani în partida din tur, cu scorul de 1-0, chiar dacă cele trei puncte nu erau obţinute pe merit.

   În tabăra gazdelor, este de aşteptat ca Dalglish să alinieze cel mai puternic prim 11. Jay Spearing va lipsi după accidentarea suferită în partida cu Manchester City din cupă, iar înlocuitorul său de atunci, Charlie Adam, este aşteptat să-i ia locul. Jose Enrique se va întoarce pe partea stângă, după ce a fost odihnit, iar Glen Johnson îşi va relua locul în partea dreaptă a apărării. Uruguayan-ul Luis Suarez este absent, ispăşindu-şi în continuare etapele de suspendare rămase, iar absenţa sa îi va acorda lui Andy Carroll o nouă şansă de a impresiona.

   De partea cealaltă, Tony Pulis are câteva probleme în apărare. Jonathan Woodgate, Marc Wilson şi Ryan Shotton sunt incerţi, iar Andy Wilkinson este aşteptat să revină. Peter Crouch va reveni pe Anfield, însă de această dată din calitate de adversar. 

   Centralul acestei partide va fi Howard Webb, urmând ca această dispută să fie transmisă în România de către canalul DigiSport 3, începând cu ora 17.

   Avem încredere în băieţii lui Dalglish, cu speranţa că aceştia vor practica un joc bun care ne va aduce cele trei puncte dorite, ţinând cont de faptul că adversarele pentru locul de Uefa Champions League (Chelsea şi Arsenal), au meciuri cu echipe incomode (Sunderland şi Swansea City). Hai cu victoria!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.