marți, 31 ianuarie 2012

AVANCRONICĂ - Wolves v Liverpool


   După cele două victorii împotriva forţelor din Manchester, Liverpool va juca astăzi împotriva celor de la Wolverhampton Wanderers, echipă care va căuta să distrugă moralul puternic al cormoranilor. 

   Formaţia lui Mick McCarthy este înfometată de victorie, după ce nu a mai câştigat de opt meciuri în campionatul intern, situându-se pe poziţia a 19-a, cu doar 18 puncte din 22 de meciuri. Apărarea gazdelor de astăzi are mari probleme, după ce echipa de pe Molineux nu a reuşit să nu primească gol în ultimele 19 meciuri.

   Liverpool se află într-o situaţie delicată în campionat, situându-se pe locul 7, la 6 puncte de poziţia a 4-a care duce în Champions League. Victoriile din Carling Cup şi FA Cup au fost foarte prielnice, iar cele trei puncte nu trebuiesc ratate în această seară. 

   În tabăra gazdelor, Karl Henry nu va fi disponibil după suspendarea primită, ţinând cont de evenimentele din partida cu Aston Villa, pierdută de Wolves pe teren propriu cu scorul de 3-2. Mijlocaşul împrumutat de Arsenal, Emmanuel Frimpong, ar putea juca, după ce medicii şi-au dat acordul, în ciuda unei lovituri suferite în duelul cu formaţia lui Alex McLeish, de săptămâna trecută. În orice caz, acesta va fi supus unui test final, înainte de startul meciului. Jamie O'Hara şi Jody Craddock vor absenta cu siguranţă datorită accidentărilor. 

   De partea cealaltă, Kenny Dalglish nu se poate baza în continuare pe serviciile brazilianului Lucas şi pe serviciile lui Spearing (accidentat). Vestea bună vine din partea lui Suarez, jucător care îşi ispăşeşte ultima etapă de suspendare. Cu toate acestea, după duelurile din cupă, Dalglish va fi nevoit să alinieze o formulă de start cu jucători apţi, ţinând cont de efortul depus de aceştia în ultima săptămână. 

   Partida de pe Molineux va fi arbitrată de Anthony Taylor, nefiind transmisă în România de vreun canal de televiziune.

   Kenny Dalglish este conştient de faptul că formaţia sa are nevoie de toate punctele puse în joc, urmând să aibă parte de două meciuri grele, împotriva lui Tottenham şi a lui Manchester United. Sperăm ca elevii regelui să continue seria bună de rezultate, printr-o victorie la pas în faţa formaţiei lui McCarthy.

P.S. Click AICI pentru un articol important în ceea ce priveşte utilizarea internetului în viitorul apropiat. Iată cum accesul nostru la anumite site-uri ar putea fi interzis, datorită unor anumite lucruri. Puteţi citi şi alte articole interesante, care vor face lumină în unele mistere nedesluşite în mintea multora dintre noi!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.