marți, 17 ianuarie 2012

Cine mai este curtat de Liverpool?


     Cu toate că perioada de achiziţii din această iarnă a trecut de jumătate şi Liverpool nu a transferat niciun jucător, zvonurile curg în continuare legând numele unor jucători de echipa de pe Anfield. Iată cine este dorit la Liverpool recent:

- Mumuni Abubakar - mijlocaşul ganez de 18 ani s-a declarat măgulit de interesul lui Liverpool pentru serviciile sale. El a fost în probe în ultimele două săptămâni la echipa cormoranilor şi speră să obţină un contract aici. Ganezul joacă pe postul de mijlocaş defensiv.
Abdul Aziz - sau "noul Drogba", după cum îl ridică în slăvi presa din Suedia. Aziz are doar 14 ani, este suedez cu origini în Sierra Leone şi a fost în probe în ultimele două săptămâni. 
- David Texeira - presa din străinătate a confirmat zvonul potrivit căruia un sud-americanul curtat de Liverpool este David Texeira. Interesant este faptul că el are cam acelaşi parcurs ca şi Suarez, fiind născuţi în aceeaşi localitate şi având aceeaşi primă-aventură în Europa la Groningen.
Junior Hoilett - s-a zvonit că este dorit pe Anfield, dar se pare că Blackburn nu este pregătită să renunţe la serviciile sale. Contractul cu actuala echipă îi expiră la vară.
- Jermain Defoe - este dorit pe Anfield, dar peste noapte preţul i s-a dublat. Tottenahm îl cotează la 20 de milioane de lire sterline.
- Scott Dann - se pare că King Kenny este impresionat de abilităţile sale şi încă îl doreşte în lot. Cu toate că în ultima perioadă a avut probleme cu accidentările, încă mai este monitorizat de Liverpool şi se poate alătura bieţilor la Melwood în această campanie.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.