duminică, 15 ianuarie 2012

Dalglish - nemulţumit de egalul cu Stoke

   Kenny Dalglish nu este mulţumit de rezultatul partidei cu Stoke City, după ce elevii săi nu au fost în stare să spargă apărarea bine aşezată a formaţiei de pe Britannia Stadium.

   În ciuda presiunii imense pusă de cormorani, golul câştigător nu a venit, iar băieţii de la Melwood au trebuit să se mulţumească cu un punct.

     " Stoke a venit aici să câştige un punct şi asta au obţinut. Trebuia să fim mult mai creativi pentru a reuşi să trecem de defensiva lor. "

     " Apărarea noastră a fost bună şi cred că adversarii au avut doar un singur şut în prima repriză. Era responsabilitatea noastră de a le sparge apărarea. "

     " Nu este vorba de efortul şi determinarea jucătorilor, însă astăzi nu am fost destul de buni pentru a trece de linia lor de fund. "

   Daniel Agger nu a fost inclus în lot, iar managerul cormoranilor, Kenny Dalglish, a motivat absenţa lui.

     " Am fost precauţi cu Agger şi nu l-am inclus în lot, deoarece avea o uşoară accidentare. "

     " Am avut noroc şi cu Jose Enrique pentru că el a acuzat o durere la stomac, şi nu ştiam dacă poate să joace, însă întotdeauna vom juca cu întreaga echipă, nu doar cu 11 jucători. "

   Întrebat de jurnalişti despre un posibil penalty la Andy Carroll, antrenorul scoţian a replicat: " Cred că în fiecare partidă există unele faze la care se poate acorda şi penalty. Când arbitrii vorbesc cu jucătorii în interiorul careului, nu ştiu ce spun, dar cred că îi atenţionează să nu mai ţină şi să nu mai împingă. "

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.