vineri, 6 ianuarie 2012

FA CUP: Liverpool v Oldham Athletic


   Liverpool o întâlneşte pe Oldham Athletic în FA Cup, iar Kenny Dalglish speră că formaţia sa va încheia această săptămână pe cai mari, după înfrângerea de pe terenul lui Manchester City.

   Managerul scoţian le va acorda tinerilor jucători o şansă importantă, de care aceştia vor trebui să profite. Jucători precum Sebastian Coates şi Jonjo Shelvey sunt aşteptaţi să fie titulari în primul 11 al cormoranilor. De asemenea, Maxi Rodriguez şi Dirk Kuyt nu au prea evoluat în aceast sezon, fapt care i-ar putea motiva pentru această partidă, putând fi trimişi şi ei în teren.

   De partea cealaltă, cel mai periculos jucător al formaţiei de pe Boundary Park este Shefki Kuqi, atacant ce a trecut în cariera sa pe la echipe precum Sheffield Wednesday, Ipswich Town, Blackburn Rovers, Crystal Palace, Swansea City şi Newcastle United. 

   Din păcate, această întâlnire nu va fi transmisă la TV, urmând să relatăm pe acest site evoluţia meciului, la un interval de câteva minute. Vă aşteptăm în timpul meciului aici, pentru a dezbate ceea ce se întâmplă în timpul confruntării de astă-seară!

   Sperăm ca formaţia trimisă de Kenny Dalglish în teren să facă o figură frumoasă şi să obţină o calificare mult aşteptată de către întreaga suflare a suporterilor cormoranilor. Înaintea acestui duel va fi ţinut un moment de reculegere în memoria marelui Gary Ablett, decedat în urmă cu câteva zile.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.