joi, 5 ianuarie 2012

Darren Bent - îl va ceda Villa pe Anfield Road ?

 
   Ştim foarte bine că Liverpool îl curtează de ceva vreme pe Darren Bent, atacantul formaţiei Aston Villa. La auzirea acestor speculaţii, managerul 'leilor', Alex McLeish, a declarat că super-atacantul său nu va pleca de pe Villa Park, dar acum, când presiunea lui Liverpool este din ce în ce mai mare, acesta se gândeşte la un alt atacant care l-ar putea înlocui pe Bent.

   Didier Drogba (34 de ani) de la Chelsea ar putea fi soluţia căutată de McLeish, în ciuda ofertei bănoase primite de ivorian din China. Aflat în ultimele luni de contract pe Stamford Bridge, formaţia londoneză l-ar putea ceda pe Drogba pentru a obţine ceva bani pe el, ţinând cont de faptul că aceştia nu prea mai doresc să-i prelungească contractul starului african.

   Dacă îl doreşte cu adevărat pe Drogba, Alex McLeish va fi forţat să-l vândă pe Bent, pentru a plăti salariul uriaş cerut de actualul atacant a lui Chelsea (120.000 de lire sterline).

   Villa are competiţie din partea anumitor formaţii din America, Rusia şi China, însă vom vedea ce se va întâmpla cu această poveste a lui Darren Bent la Liverpool.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.