luni, 16 ianuarie 2012

Moussa Sow: " Mi-aş dori dori să joc la Liverpool! "

 
   Atacantul lui Lille, Moussa Sow, şi-a făcut cunoscută dorinţa de a juca la Liverpool, după ce a auzit că formaţia lui Kenny Dalglish este interesată de serviciile lui. 

   Senegalezul în vârstă de 25 de ani a fost cel mai bun marcator din Ligue 1 în sezonul trecut, iar în cursul acestei zile, după relatările presei, Sow a refuzat o ofertă venită din partea lui Tottenham Hotspur, fiind cu gândul la echipa de la Melwood.

   Iată ce a declarat Sow cu privire la un eventual transfer în altă parte: " Momentan sunt la Lille, dar într-o bună zi voi dori să joc în Anglia. Liverpool este un club de vis! Orice şi-ar dori să marcheze multe goluri în faţa peluzei The Kop. "

   Oficialii lui Lille se vor întâlni cât de curând cu cei de la Liverpool, pentru a discuta despre un transfer definitiv a lui Joe Cole, lucru care i-ar putea avantaja pe cormorani, pentru a negocia în acelaşi timp şi pentru Sow. Singura problemă est că senegalezul este plecat la Cupa Africii, dar nu cred că s-ar supăra nimeni dacă ar veni în această iarnă Jermain Defoe sau Loic Remy, iar la vară ar veni şi Moussa Sow. Vom vedea!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.