marți, 24 ianuarie 2012

La un pas de Finală



     Cu certitudine una din cele mai importante seri din acest sezon, se va consuma mâine, când Liverpool va încearca să acceadă în Finala Cupei Ligii.

   În urmă cu două săptămâni, manşa tur a fost tranşată de penaltyul transformat de Gerrard, iar mâine-seară, se anunţă ca fiind încă o seară magică, sau... încă o seară frustrantă.

   Pe Anfield, Liverpool a reţinut rareori toate punctele, multe echipe mici mândrindu-se că au câştigat un punct, echipele mari însă, nu prea au dobândit victorii. 

   Indiferent, va fi o noapte mare, în care băieţii trebuie să arate că Liverpool încă mai are spirit de echipă şi poate să domine o competiţie.

   Sir Kenny Dalglish e conştient de dezamăgirea suporterilor după ultimele rezultate şi speră într-o atmosferă frumoasă mâine-seară. Mai mult, Sir promite un efort supra-omenesc din partea elevilor săi pentru a încânta asistenţa.

   Iată ce a declarat managerul scoţian: " Avem un avantaj fragil, dar trebuie să ducem munca până la capăt. E important s ne facem jocul nostru, iar dacă nu vom reuşi, un pic de noroc nu ar strica.

   Trebuie să facem ceva să avem suporterii de partea noastră, nu numai să aşteptăm ca ei să ne susţină necondiţionat. Trebuie să vadă că depunem un efort extraordinar Miercuri seară pentru un rezultat favorabil. "

   Să sperăm că nu se scufundă şi ultima corabie. 

   Sperăm să accedem în Finală! 

   You'll never Walk Aone!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.