joi, 5 ianuarie 2012

Dalglish: " Trebuie să fim mai calculaţi ! "

   Kenny Dalglish este de părere că jucătorii săi trebuie să înveţe din greşelile făcute de aceştia la jocul cu Manchester City, pierdut fără drept de apel.

   Liverpool trebuie să-şi îmbunătăţească jocul de la finalizare, iar Kenny crede că echipa sa trebuie să înveţe de la formaţiile care sunt situate mai sus în clasament.

     " Cred că avem oportunitatea să învăţăm ceva de aici. Manchester City a fost o echipă calculată. Singura fază prin care s-au apropiat de poarta noastră a fost cea a şutului lui Adam Johnson trimis în bară. "

     " Trebuie să ne învăţăm lecţiile, iar dacă dorim să ajungem unde îşi doreşte toată lumea să ajungă acest club, trebuie să fim calculaţi, ceea ce nu am fost astăzi. " a afirmat Dalglish după partida cu City.

   Liverpool va juca vineri împotriva mult mai inferioarei Oldham Athletic, într-un meci ce va conta pentru calificarea mai departe în FA Cup. După acest duel în care vor fi convocaţi mai mulţi jucători de rezervă, cormoranii se vor deplasa din nou pe Etihad Stadium, acolo unde vor disputa manşa tur a semifinalelor League Cup, împotriva echipei gazdă, Manchester City.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.