sâmbătă, 21 ianuarie 2012

NE SCUFUNDĂM: Bolton 3-1 Liverpool

   
   Liverpool este într-o situaţie foarte proastă în momentul de faţă, după ce a pierdut cu scorul de 3-1 pe terenul lui Bolton Wanderers, formaţie care a meritat pe deplin victoria. Elevii lui Owen Coyle i-au dominat pe băieţii lui Kenny Dalglish la toate capitolele, iar cormoranii au practicat poate cel mai slab joc de la începutul acestui campionat.

   Partida a început excelent pentru formaţia gazdă, care a trecut în avantaj încă din minutul 4, prin golul lui M. Davies, după ce spaţiul acordat de închizătorii cormoranilor a fost prea mare. În minutul 29, Nigel Reo-Coker a dublat avantajul formaţiei de pe Reebok Stadium, iar Craig Bellamy a readus speranţa în minutul 37, după ce a marcat în plasa lui Bogdan.

   În repriza secundă, toată lumea se aştepta la un asalt din partea lui Liverpool, dar lipsa motivării, proasta aşezare a jucătorilor în teren, lipsa comunicării, multitudinea de pase greşite şi mingile lungi trimise, nu au făcut decât să agraveze situaţia, iar Bolton a profitat de acest lucru. În minutul 50, Steinsson a marcat pentru 3-1, iar reacţia elevilor lui Kenny nu a mai apărut. Aceştia nu s-au făcut văzuţi decât doar prin greşeli, iar înfrângerea a fost inevitabilă.

   Aşadar, avem parte ca de obicei de o nouă înfrângere şi de un joc slab, iar gândul ne este la semifinala cu Manchester City. Suntem curioşi ce se va întâmpla în următoarele zile la club!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.