duminică, 1 ianuarie 2012

Gerrard: "Bring On City!"

   După victorie cu Newcastle United, căpitanul cormoranilor, Steven Gerrard, este foarte încrezător în colegii săi, aşteptând cu nerăbdare duelul cu Manchester City, formaţie care nu o duce prea bine în ultima vreme, pierzând astăzi la Sunderland cu scorul de 1-0.

   Acesta va fi primul meci al anului pentru cormorani, care vor da mai apoi piept cu Oldham Athletic, în FA Cup. 

     " Aduceţi-o pe City! Ei au o echipă fantastică care a început bine anul, dar nu ne este frică de nimic. Am arătat cu câteva săptămâni în urmă că i-am dominat, iar acesta va fi un meci încântător. Abia aştept! " a declarat Gerrard.

   Băieţii lui Dalglish se descurcă acum mai bine în deplasare, după ce în sezoanele trecute, meciurile de pe alte stadioane reprezentau un coşmar pentru formaţia noastră. Gerrard speră să continue şi în 2012 cu asemenea performanţe, după ce elevii regelul au câştigat în acest sezon de două ori pe terenul lui Chelsea, la Arsenal şi la Everton, pe lângă alte dueluri câştigate.

     " Suntem foarte puternici în deplasare. Pe teren propriu nu am obţinut rezultatele pe care le meritam, dar mergem la City cu multă încredere. Vom da tot ce putem pentru a obţine cât mai mult. " a mai adăugat Gerrard.

   Liverpool şi Manchester City se vor întâlni marţi, de la ora 22, într-un meci ce va avea loc pe Etihad Stadium.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.