miercuri, 18 ianuarie 2012

Carroll: " Gerrard este un jucator de clasa! "


     Andy Carroll simte impulsul pe care îl dă Steven Gerrard echipei şi speră să îl ajute să redevină un atacant care înscrie regulat.

   Cu toate că accidentările i-au ţinut departe de teren în perioade diferite, de curând Carroll dispune pe teren de suportul căpitanului care încearcă să îi pună în valoare calităţile.

   Carroll simte imboldul pe care Gerrard îl dă echipei de la revenire pe teren şi îl ridică în slăvi pe căpitan. Iată ce a declarat Andy: 

   " E superb să îl avem pe Steven înapoi pe teren. Poţi să vezi la Melwood că îndată ce apare la antrenamente, este un jucător de clasă. Cred că doar prezenţa sa le dă celorlalţi alt aer şi un impuls.

   E superb să îl avem din nou printre noi şi s-a văzut decând a revenit că a înscris deja de trei ori, dovedind diferenţa pe care o face şi impactul pe care îl are asupra jocului.

   N-am avut ocazia să jucăm prea multe meciuri împreună. Am fost eu rezervă când juca şi când jucam a fost el rezervă, deci e frumos să îl revedem pe teren. "

   De asemenea Andy s-a declarat uimit de pasele pe care le vede la Stevie la antrenamente şi speră ca căpitanul să îl ajute să marcheze pentru început câteva goluri care să îi dea încredere.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.