sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Dalglish: " Bine lucrat, Andy! "

   
   Kenny Dalglish şi-a lăudat jucătorii, după ce aceştia au răspuns pozitiv la criticile antrenorului scoţian, în urma înfrângerii de pe terenul lui Bolton. Echipele rivale din Manchester nu au putut rezista în faţa formaţiei noastre, iar Liverpool se pregăteşte de o nouă perioadă bună sub comanda regelui.

   După înfrângerea ruşinoasă de pe Reebok Stadium, cormoranii s-au calificat în finala Cupei Ligii, în dauna lui Manchester City, iar astăzi, după o partidă încinsă pe Anfield, băieţii lui Kenny s-au calificat în turul cinci al FA Cup, după ce au trecut de Manchester United, cu scorul de 2-1.

     " Săptămâna a început foarte prost la Bolton, dar jucătorii merită tot ce e mai bun, după ce au adus această echipă pe drumul bun, cât mai repede posibil. "

     " A fost un efort fantastic din partea jucătorilor, după ceea ce am făcut miercuri seara. Să le ceri să joace şi sâmbătă dimineaţa ... a fost greu, dar dăruirea lor, atitudinea şi dorinţa de a obţine un rezultat bun au fost fantastice. "

   Daniel Agger şi Dirk Kuyt au marcat golurile cormoranilor în partida de astăzi, dar Andy Carroll a primit un tratament special din partea lui Dalglish, după ce a jucat foarte bine în confruntarea cu diavolii roşii.

     " Bine lucrat, Andy! El este bun la jocul aerian, dar va trebui să-i dezvoltăm aceste abilităţi. Trebuie să lucrăm cu el şi suntem mult mai răbdători cu dânsul decât sunt alţii, şi sunt sigur că vom fi recompensaţi la final. "

   Întrebat despre mutarea inspirată a lui Kuyt în teren, Kenny a replicat: " Dacă jucam cu el de la început, puteam să tranşăm totul în favoarea noastră din prima repriză. "

     " Pentru Dirk este o zi fantastică, iar noi suntem fericiţi că ne-am calificat în următorul tur. Să o baţi pe Manchester United - o mare realizare! " a mai adăugat Dalglish.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.