duminică, 15 ianuarie 2012

Ultimele zvonuri de pe piaţa transferurilor


     Cu toate că Sir Kenny Dalglish a declarat că e mulţumit de lotul actual, site-ul oficial al clubului ne informează că sunt câţiva fotbalişti doriţi de curând pe Anfield. Nu ştim cât de doriţi sunt într-adevăr, dar iată numele lor:

- Fernando Llorente - Atletico Bilbao îl cotează la 20 de milioane de lire sterline, iar relaţiile bune ale jucătorului cu Reina şi Maxi îl pot atrage spre Liverpol.
- Jemain Defoe - se pare că vrea să părăsească Tottenham pentru că doreşte să fie în formă atunci când naţionala Angliei va participa la Europene. Agentul jucătorului a confirmat faptul că Jermain vrea să plece, dar Redknapp a declarat că nu e de acord cu transferul său.
- Esteban Granero - pentru 8 milioane de lire sterline, spaniolul de 24 de ani ar veni pe Anfield pentru a juca mai mult, după ce nu l-a impresionat pe Mourinho.
- Luuk de Jong - atacantul lui Twente s-a zvonit că este dorit, dar agentul jucătorului a declarat că Liverpool nu l-a contactat pentru a purta discuţii despre un eventual transfer.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.