marți, 3 ianuarie 2012

AVANCRONICĂ - Manchester City v Liverpool


   Liverpool se va deplasa în această etapă pe terenul liderului la zi din Premier League, Manchester City, iar toată lumea se aşteaptă la un meci spectaculos oferit de cele două formaţii.

   Băieţii lui Roberto Mancini nu o duc prea bine în ultimul timp, după ce au remizat pe terenul lui West Bromwich Albion şi au pierdut pe terenul lui Sunderland. 

   Cormoranii au pierdut un singur meci din ultimele 14 partide, iar în ultima etapă, elevii lui Kenny au trecut de Newcastle United, după ce Steven Gerrard a marcat ultimul gol pentru formaţia gazdă.

   Privind statisticile acestei partide, putem observa că Manchester City a reuşit să o învingă o singură dată pe Liverpool în ultimele 13 partide, dar suntem conştienţi de puterea formaţiei din Manchester, pe teren propriu. 

   În anul 2011, Manchester City a obţinut 52 de puncte pe Etihad Stadium, din 54 posibile, însă apărarea lui Liverpool este cea mai bună din ligă, iar acest lucru poate fi o ameninţare pentru jucătorii ofensivi pe care îi deţine City. Mario Balotelli este un adevărat killer, însă şi Andy Carroll ar putea pune mari probleme defensivei gazdelor, alături de Craig Bellamy care i-ar putea da o palmă lui Mancini, care l-a dat afară pe internaţionalul galez de la Manchester City, pe uşa din dos.

   În tabăra gazdelor, Mario Balotelli s-ar putea întoarce, după ce a lipsit în confruntarea cu Sunderland, datorită unei probleme medicale, dar în rest, Mancini nu este îngrijorat de nici o accidentare.

   De partea cealaltă, Luis Suarez este aşteptat în primul 11, după ce şi-a ispăşit acea etapă de suspendare primită. Steven Gerrard ar putea porni ca titular, după ce a început ultimele două partide de pe banca de rezerve. 

   Partida va începe de la ora 22, fiind transmisă de DigiSport 1.

   Arbitrul acestei partide va fi Andre Marriner, cel care a mai arbitrat-o pe Liverpool în acest sezon la remiza de pe teren propriu cu Manchester United.

   Avem o şansă uriaşă să urcăm pe poziţia a 4-a, după ce Arsenal a pierdut pe terenul lui Fulham. Dacă învingem vom fi la egalitate cu Chelsea, dar suntem conştienţi de forţa echipei lui Mancini. Sperăm totuşi să facem o partidă bună şi să obţinem ceea ce îşi doresc cu adevărat băieţii lui Kenny Dalglish. 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.