joi, 5 ianuarie 2012

Dalglish tratează cu seriozitate confruntarea cu Oldham

     Managerul cormoranilor a declarat că Liverpool a neglijat Cupa Angliei până acum, dar de această dată o va trata cu maximă seriozitate. Scoţianul a afirmat de asemenea că mâine va titulariza cei mai buni jucători dintre cei care au fost până acum rezerve şi îi va motiva să califice echipa mai departe în această competiţie.

   " Cupa Angliei a fost neglijată din diferite motive până acum, dar cu siguranţă că nu o vom neglija de acum înainte.

   Este un trofeu ce aşteaptă să fie câştigat şi meciurile din această competiţie le vom trata cu aceeaşi atitudine şi dorinţă de a ne impune, precum pe cele din Cupa Ligii. Cupa Ligii este de asemenea o competiţie care a fost subevaluată şi neglijată de noi, dar până acum ne-am făcut treaba bine şi am primit recompensa în această competiţie.

   Întotdeauna am declarat că avem o echipa puternică şi acum este rândul rezervelor să demonstreze acest lucru, dar asta nu înseamnă că tratăm cu indiferenţă sau fără respect competiţia sau adversarul. Vom trata Oldham cu respectul cu care se cuvine. " a declarat Kenny Dalglish.

   Managerul scoţian a susţinut de asemenea că pregătirea psihică contează foarte mult în această competiţie în care meciurile sunt eliminatorii.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.