sâmbătă, 7 ianuarie 2012

SHOW: Liverpool 5-1 Oldham Ahtletic

   
   Liverpool a reuşit să treacă fără probleme de Oldham Athletic, după ce a învins cu scorul de 5-1. 

   Cormoranii au început mai greu partida, iar echipa oaspete a deschis scorul printr-un frumos şut trimis de Simpson, în minutul 28. După două minute, Bellamy a adus egalarea după ce a deviat un şut al lui Shelvey. 

   În minutul 45, Steven Gerrard a marcat dintr-un penalty, în urma unui şut foarte frumos expediat de căpitanul nostru, la care portarul oaspeţilor nu a avut nici o şansă.

   Repriza secundă a început bine, iar Liverpool a continuat să preseze poarta lui Cisak. Jonjo Shelvey a marcat primul său gol în tricoul lui Liverpool, finalizând o centrare trimisă de 'nemuritorul' Bellamy. 

   Spre finalul partidei, Dalglish l-a trimis în teren pe Andy Carroll, care a marcat un gol foarte frumos în minutul 89, iar la capătul prelungirilor, Stewart Downing a marcat şi el primul său gol în tricoul cormoranilor, trimiţând un şut sub bară, la care goalkeeper-ul oaspeţilor nu a avut nici o şansă.

   Aşadar, cormoranii se califică mai departe după ce au prestat un joc frumos. În următorul meci, Liverpool se va deplasa pe Etihad Stadium, acolo unde va disputa manşa tur a semifinalei League Cup, împotriva lui Manchester City.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.