joi, 12 ianuarie 2012

UN PAS MARE: Manchester City 0-1 Liverpool

   
   Liverpool a făcut un pas mare spre finala de pe Wembley, după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul de 1-0 chiar la ea acasă, în manşa tur a celei de-a doua semifinale din League Cup.

   Cormoranii un început bine partida, iar Andy Carroll putea deschide scorul după o eroare a lui Savic, însă Joe Hart s-a opus excelent. După câteva minute, acelaşi magnific portar englez a parat şuturile periculoase trimise de Gerrard şi Downing. În minutul 13, după un fault al lui Savic asupra lui Daniel Agger, centralul partidei acordă corect lovitură de pedeapsă, transformată foarte bine de către Steven Gerrard. 

   În repriza secundă, Manchester City a presat foarte mult, dar sclipirea de la finalizare nu a venit. Martin Kelly ne-a mai dat emoţii cu acea pasă către Reina, dar Dalglish a gândit foarte bine finalul de meci, trimiţând toate soluţiile defensive în teren, care au reuşit să ţină de rezultat.

   Aşadar, cormoranii obţin un mare avantaj înaintea returului de pe Anfield, duel ce va avea loc pe 25 ianuarie. Până atunci, Liverpool va primi vizita lui Stoke City în campionat, într-un meci ce va avea loc sâmbătă de la ora 17. Felicitări băieţilor pentru victorie!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.