sâmbătă, 17 noiembrie 2012

17:00 - Liverpool v Wigan


   După remiza de pe Stamford Bridge, Liverpool revine pe teren propriu în Premier League. Se pare că nimic nu le stă în cale băieţilor lui Brendan Rodgers, în câştigarea partidei cu Wigan Athletic, care va avea loc astăzi.

   Ca înainte de fiecare joc, dorinţa de a obţine cele trei puncte este imensă, ba chiar obligatorie, în partida cu Latics. Cormoranii nu au pierdut în acest sezon de la partida cu Manchester United, însă ghinionul rezultatelor de egalitate i-a urmărit pe băieţi mai peste tot. Situaţia din clasament nu este una prea bună, Liverpool aflându-se pe poziţia a 13-a, având un punct în faţa lui oaspeţilor de astăzi.

   Echipa lui Roberto Martinez vine după o înfrângere la West Brom, cu scorul de 2-1, iar ultimele rezultate contra lui Liverpool le acordă încredere maximă băieţilor antrenorului spaniol. În sezonul trecut, Wigan a învins pe Anfield cu scorul de 2-1, pe vremea lui Kenny Dalglish, din postura de antrenor al cormoranilor.

   În privinţa accidentărilor, Liverpool are parte de câteva reveniri. Este de aşteptat ca Pepe Reina să-i ia locul lui Brad Jones în poartă, însă Brendan Rodgers l-a atenţionat pe goalkeeper-ul iberic că trebuie să se lupte pentru a recâştiga postul de titular. Jonjo Shelvey va reveni şi el, însă nu ştiu sigur dacă va fi titularizat de managerul nord-irlandez. Cuplul de fundaşi centrali, format din Agger şi Skrtel, s-ar întoarce în primul unsprezece, ţinând cont de micile probleme medicale acuzate de cei doi în trecutul recent. Borini, Lucas şi Kelly rămân indisponibili.

   De partea cealaltă, aripa celor de la Wigan, Ryo Miyaichi va reveni, dar întoarcerea lui James McArthur pe terenul de joc este incertă. Totuşi, Crusat şi Alcaraz rămân indisponibili şi pentru acest duel.

   Această partidă NU va fi transmisă în România de DigiSport.

   Ne aşteptăm la un joc dominat de Liverpool, cu speranţa ca cele trei puncte să treacă în tabăra cormoranilor la finalul meciului. Ocaziile create de băieţii lui Rodgers trebuiesc fructificate de fiecare dată. YNWA

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.