sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Ar fi bun Yilmaz?

   Burak Yilmaz, atacantul celor de la Galatasaray, este un alt jucător dorit de Brendan Rodgers la Liverpool, daca e să ne luăm după ce se scria prin presă acum o lună. Nu ştiu cât de real este interesul lui Rodgers pentru internaţionalul turc, însă pot spune că e un atacant foarte interesant.


   Ajuns în vara acestui an pe Ali Sami Yen, după două sezoane petrecute la Trabzonspor, echipă pentru care a marcat 55 de goluri în 74 de partide, Yilmaz a continuat să impresioneze prin evoluţiile sale şi la Galata, fiind în aceste momente al doilea golgheter al echipei în campionat, cu 7 goluri în 11 meciuri, iar în Champions League a reuşit 5 goluri în tot atâtea partide. Aceste cifre spun clar că este un striker adevărat, un atacant cu simţul porţii, care marchează foarte des. La 27 de ani are 21 de prezenţe în naţionala Turciei pentru care marcat 6 goluri.

   Totuşi, e greu de crezut că Galatasaray îi va da drumul aşa repede, mai ales că Liverpool nu cred că ar oferi mai mult de 10-15 milioane de euro. Oricum, eu cred că avem nevoie de un atacant mai puternic, de jucători top-class, pentru a avea şanse mari la primele 4 locuri. Voi ce ziceţi în legătură cu Yilmaz, ar fi bun?

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.