marți, 27 noiembrie 2012

Rodgers vrea în Champions League


   Managerul cormoranilor, Brendan Rodgers, este de părere că ceea ce a făcut Tottenham Hotspur în procesul lor de a ajunge în Champions League, poate reprezenta un exemplu de urmat pentru jucătorii pe care îi antrenează.

   Rodgers nu a reuşit să atragă în vară jucători precum Sigurdsson sau Dempsey, care au ajuns în final pe White Hart Lane. În ultimele trei sezoane, Liverpool nu a prins o poziţie de Uefa Champions League, competiţie în care toată lumea doreşte să intre, iar puterile Europei sunt nelipsite de pe tabloul principal al acesteia. Fanii cormoranilor doresc ca favoriţii lor să ocupe unul din primele patru locuri în campionat, iar Brendan doreşte acelaşi lucru, pentru a ajunge acolo unde îi este locul acestei echipe istorice de pe Anfield.

     " În timpul verii, Spurs au investit cam 55 de milioane de lire sterline, adăugând grupului ceea ce mai avea nevoie. Acest lucru nu s-a întâmplat doar în vară. După investiţii şi muncă, au urcat şi au prins poziţiile de Champions League. "

     " Încercăm să ajungem şi noi în acea poziţie, dar trebuie să luăm lucrurile în ordine. Desigur, Liverpool doreşte să aducă jucători de top, iar acesta este un club care va atrage asemenea talente. "

     " Desigur, mulţi jucători vor dori să joace în Champions League, iar dacă vor să vină la noi, le putem transmite că aceasta este competiţia în care dorim să ajungem în următorii ani. Ştim că nu suntem departe de ea. " a declarat Rodgers.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.