luni, 12 noiembrie 2012

ANUNŢ OFICIAL: Schimbări în cadrul blogului


Dragi cormorani,

   În primul rând, vă sunt foarte recunoscător pentru răbdarea avută în ceea ce privesc modificările survenite pe site-ul nostru în ultima perioadă. Încercăm să fim cât mai aproape de voi din toate punctele de vedere, şi considerăm că design-ul unei pagini web este la fel de important precum conţinutul acesteia.

   După cum aţi observat, am încercat, încercăm şi vom încerca să găsim diverse soluţii pentru a mări numărul vizitatorilor pe pagina noastră, având un obiectiv destul de clar - aducerea acestei comunităţi pe primul loc în ţară, la capitolul "FanClub Liverpool". Considerăm că munca noastră nu a fost în zadar pe parcursul celor doi ani şi nouă luni de când suntem prezenţi pe acest vast domeniu care poartă numele de Internet.

   După lungile dezbateri care au avut loc între noi, cei responsabili de buna funcţionare a acestui site, am ajuns la concluzia că trebuie să aplicăm unele măsuri absolut necesare:
  1. Realizarea unor pagini de socializare pe reţele din domeniu precum: Facebook, Twitter, Google+. Aceste pagini le aveţi disponibile în bara din dreapta, putându-le accesa, comenta şi distribui oricând. Vă invităm să faceţi acest lucru!
  2. Posibilitatea de a urmări blogul prin email. Când apar noile postări, veţi primi un mesaj pe adresa dumneavoastră aleasă pentru a participa la acest program, prin care veţi fi înştiinţat cu privire la apariţia ultimelor noutăţi.
  3. Eliminarea chat-ului. Începând cu data de 13.11.2012, ora 09:00, chat-ul din bara laterală va fi eliminat. Probabil asta este cea mai neacceptată măsură de către dumneavoastră, însă profesionalismul a cărui abordare dorim să o continuăm, ne impune să apelăm la acest lucru. Nu considerăm că suntem un site de chating (gen Counter Strike, Fifa sau Dota). Vă invităm mereu să comentaţi articolele publicate pe blog! Practicând acest lucru, nu cred că va mai fi nevoie de chat. Discuţiile de pe acesta pot fi mutate în cadrul comentariilor.
   Având în vedere cele prezentate mai sus, vă dorim o navigare uşoară, o participare cât mai activă pe site-ul nostru. Suntem aproape de voi şi sperăm ca şi voi să ne fiţi aproape! You'll never walk alone!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.