duminică, 25 noiembrie 2012

UN NOU EGAL: Swansea 0-0 Liverpool

   Echipa noastră reușește să termine din nou la egalitate, doar 0-0 cu Swansea. Da, la sfârșit rămâne scorul de egalitate, însă pe teren echipele nu prea au arătat a fi ''egale'', Liverpool dominând de multe ori această partidă.


   Prima repriză a fost foarte frumoasă, cu multe ocazii de poartă, Liverpool putând de mai multe ori să deschidă scorul. Prima ocazie mare are loc în minutul 17, când Enrique trimite cu pieptul puțin pe lângă poartă o minge centrată de Glen Johnson. Câteva minute mai târziu spaniolul îi întoarce serviciul, punându-l pe Glen într-o poziție de 1-1 cu portarul, însă șutul acestuia este respins în corner. Cea mai mare ocazie a meciului i-a aparținut lui Sterling care trimite, în minutul 33, un șut frumos din careu direct în bara transversală. 1 minut mai târziu Enrique înscrie, însă golul este anulat, corect zic eu, pe motiv de ofsaid.

   Repriza secundă a aparținut tot cormoranilor, care ar fi putut aduce victoria de mai multe ori. Nici Shelvey, nici Cole, introduși în ultimul sfert de oră nu au reușit să marcehze, Shelvey având o ocazie mare în ultimele minute, însă portarul lui Swansea, Tremmel, a respins șutul acestuia. Frustrare mare, mai ales când Suarez și Sterling rămân 2-1 cu un fundaș advers, însă ultimul dă o pasă prea tare pentru atacantul uruguayan, care nu reușește decât un șut în brațele lui Tremmel. Sterling are doar 17 ani, este de așteptat să facă astfel de greșeli, așă că merită încurajat...

   Încă un semi-eșec care ne ține departe de primele locuri. Asta e, mergem mai departe, în iarnă sigur vom arata mai bine...You'll Never Walk Alone!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.