sâmbătă, 17 noiembrie 2012

DESCĂTUŞARE: Liverpool 3-0 Wigan


   După o perioadă destul de grea pentru Liverpool, în care rezultatele pozitive nu s-au arătat într-un număr de luat în seamă, cormoranii au reuşit să câştige în faţa lui Wigan Athletic, marcând trei goluri, ceea ce nu le-a stat în putere băieţilor lui Rodgers de mult timp.

   Prima repriză nu a adăpostit nici un gol, iar posesia mingii şi evoluţia jocului au fost destul de echilibrate. Putem nota aici accidentarea lui Watson, cel care s-a ciocnit cu Raheem Sterling. Totuşi, Rodgers a observat că jocul echipei sale nu dă roade, iar Suso a fost schimbat cu Jordan Henderson, care a avut o evoluţie remarcabilă pe întreaga durată a partidei.

   Indicaţiile acordate la pauză au fost cu folos, iar imediat după fluierul de start al reprizei secunde, Luis Suarez a marcat, trimiţând sub bară mingea trimisă către el de Sterling. Peste 11 minute, mai exact în minutul 58, acelaşi Suarez a dublat avantajul, marcând din pasa superbă a lui Jose Enrique. Se pare că rolul pe care l-a acordat Rodgers acestui jucător spaniol la mijlocul terenului a fost cu folos, acesta reuşind să puncteze şi el, în minutul 66. Ocaziile la poarta lui Al Habsi au continuat, însă scorul final a rămas cel stabilit după golul marcat de Enrique: 3-0.

Ce părere aveţi de acest rezultat, de evoluţia echipei şi de evoluţia unor jucători care au impresionat?

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.