vineri, 23 noiembrie 2012

LEJERITATE TAXATĂ: Liverpool 2-2 Young Boys


   Chiar dacă victoria asigura calificarea, Liverpool nu a reuşit să treacă de Young Boys Berna, meciul terminându-se cu scorul de 2-2. Echipa lui Rodgers nu traversează o perioadă prea bună, având diferite suişuri şi coborâşuri în materie de rezultate.

   Brendan a început partida cu un prim unsprezece combinat, însă după 30 de minute, Gerrard şi-a făcut apariţia în teren, pentru a ajuta echipa să nu se ma chinuie, într-un mod destul de anormal pentru o echipă de talia lui Liverpool. Totuşi, Shelvey a deschis scorul în minutul 33, după ce pasa primită de la Joe Cole a fost finalizată printr-o lovitură de cap.

   În repriza secundă, oaspeţii au reuşit să egaleze printr-un gol al lui Bobadilla, care l-a învins pe Reina, în urma unui şut foarte frumos. Suarez şi-a făcut apariţia în teren, iar Joe Cole a marcat golul de 2-1 în minutul 72, un gol meritat de mijlocaşul britanic, care a făcut o partidă bună. Minutul 88 a adus egalarea, după ce Zverotic a trimis un şut fenomenal sub bara porţii lui Reina, care putem spune că a avut o parte din vină la acest gol.

   După această partidă, am tras câteva concluzii, pe care le expun în această postare. Dacă aş fi în locul lui Rodgers, i-aş acorda credit lui Brad Jones în partida cu Swansea. De asemenea, cred că experienţa lui Joe Cole ar putea fi folosită duminică ...şi ... ultimul lucru observat astăzi, dar şi în celelalte partide ... avem nevoie de transferuri masive în iarnă, pentru că dacă nu aducem jucători, ne ducem dracului.

   Aşa ne trebuie. Să mergem la Udinese cu toată echipa şi să fim obligaţi să batem, în loc să stăm liniştiţi acasă. Am fost prea lejeri, prea fără emoţii. Aştept partida cu Swansea de duminică, acolo unde sper să ne revenim, deşi tind să cred că victoria este aproape imposibilă pe terenul echipei lui Laudrup, în condiţiile în care jucăm cum am jucat astăzi. Aştept şi părerile voastre ...

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.