duminică, 18 noiembrie 2012

Presa britanică îl transferă din nou pe Suarez ...


   După ce Manchester City era echipa care părea interesată de Luis Suarez, presa a născocit un alt zvon cu privire la atacantul uruguayan. Se pare că de această dată, Chelsea Londra este cea care-l doreşte pe starul lui Liverpool, echipă care ar avea o mare şansă de a realiza acest transfer. De ce? Simplu. Roman Abramovic vrea să-l aducă ca antrenor pe Guardiola, fratele acestuia fiind impresarul lui Suarez.

   Dacă va veni, Guardiola ar putea realiza aducerile unor jucători precum Falcao sau Suarez, însă Jose Mourinho rămâne şi el o posibilă soluţie pentru banca lui echipei londoneze, după ce relaţiile sale cu Real Madrid nu mai funcţionează la cote maxime. Mai mult de atât, fiica sa învaţă la un liceu de Londra, ceea ce ar putea reprezenta un semn al revenirii lui Mou pe Stamford Bridge.

   Oricât de mincinoasă ar fi presa, Liverpool trebuie să-i ofere lui Suarez garanţia unui viitor strălucit, printr-un progres în toate domeniile. Cred că asta îşi doreşte şi starul nostru. Dacă nu va observa aşa ceva în următorul an, sunt aproape sigur că plecarea acestuia nu va putea fi evitată.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.