marți, 13 noiembrie 2012

Atacanti latenţi

     Pentru toţi cei care înconjoară Liverpool e evident ca echipa are nevoie de atacanti.

   Din punctul meu de vedere, LFC nu are cum sa atraga atacanti consacrati in aceasta bucata de timp clubului, o perioada gri sa zicem.

   Nu am cautat pe net stiri despre atacantii doriti, dar razlet am auzit ca la club sunt doriti Laciana Traore si Wilfred Bony.

   Daca traseul lui Traore il stim, despre Bony nu stim prea multe.

Laciana Traore

   Traore inca de pe cand juca la Cluj arata un joc promitator. Nu degeaba a fost cumparat de magnatii rusi de la Krasnodar, apoi de Anzhi. Sunt de acord, e un atacant lent, nu foarte activ, dar prolific. Poate ca nu e pe gustul lui Rodgers din cauza e cam imobil, dar poate ca e un atacant latent, pe care nu as vrea sa il pierdem, ca sa zic asa. Cred ca ar merita achizitionat pentru 15 milioane de lire, bani care s-au aruncat pe Borini, un jucator care o sa vedeti, nu o sa confirme la Liverpool. 

Wilfred Bony
   Wilfred Bony joaca la Witesse Arnhem pentru care a marcat 18 goluri in 21 de partide in acest sezon. Pare ca si Traore un atacant latent, sper adica pe cale sa "explodeze" intr-un campionat mare.Spre deosebire de Laciana, Bony e un mingicar, dar si un atacant care stie cand si unde sa se plaseze la finalizare.

   De mentionat, Laciana are 22 de ani iar Bony  23. Înca ceva, ambii sunt ivorieni, atacanti gen Drogba, care spre deosebire de vest-europeni (exemplu Ivanovic) sau stiu eu, asiatici, sunt sigur ca pot sa faca treaba pe Anfield.

   Sper ca macar unul din ei, daca nu amandoi, sa vina pe Anfield, pentru ca intuiesc ca sunt jucatori de care LFC are nevoie in aceste momente.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.