sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Carroll - plăcerea nevinovată a lui Pardew


   Boss-ul lui Newcastle United, Alan Pardew, nu a renunţat la ideea de a-l readuce pe Andy Carroll în echipa sa. Înainte de mutarea pe Anfield, atacantul englez a marcat 31 de goluri în 80 de partide pentru gruparea de pe St. James Park.

   Viitorul acestui jucător rămâne incert. În această etapă, Carroll şi Nolan, foşti jucători ai lui Newcastle, actuali ai lui West Ham, se vor deplasa pe stadionul fostei lor echipe. Toată lumea este curioasă cum vor fi primiţi cei doi, însă este cert că Pardew îi doreşte înapoi, mai ales pe Carroll.

     " Andy este jucătorul lui Liverpool, nefiind dorit acolo, deci la un moment dat, va trebui să se transfere definitiv. Cred că vom fi acolo când se va întâmpla acest lucru. "

     " Sper ca într-o zi, Big Andy va dori să revină la Newcastle, alături de Nolan, iar cu aceste două piese importante, echipa noastră ar fi mai puternică. Desigur, posibilităţile financiare sunt o problemă în aducerea celor doi. "

     " Andy a fost un mare jucător pentru noi şi îi datorăm multe. " a declarat Alan Pardew.

Ce credeţi despre această declaraţie? Ar fi mai bine dacă s-ar întoarce definitiv la Newcastle sau ar trebui readus pe Anfield, pentru a întări forţa atacului echipei lui Brendan Rodgers?

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.