luni, 19 noiembrie 2012

Rodgers - despre situaţia lui Sterling


   Brendan Rodgers are mare încredere în Raheem Sterling. Managerul cormoranilor speră că acest tânăr jucător britanic îşi va asigura viitorul la echipa de pe Anfield, prin semnarea unei prelungiri a contractului în următoarea perioadă.

   De la venirea lui Brendan, Raheem este considerat titular în echipa acestuia, bifând totodată şi prima partidă în tricoul naţionalei Angliei.

      " Raheem se află într-un loc bun aici. I-a fost acordată o mare oportunitate în acest sezon şi se pare că se bucură de ea. Poate deveni un jucător mare în istoria acestui club. "

     " Mesajul este simplu: încercăm să avansăm în următorii ani, iar pe acest drum vom întâmpina şi multe dificultăţi, deoarece în Premier League nu sunt aşa de multe echipe care încep partida cu trei tineri jucători, aşa cum este Sterling. "

     " Ne dorim ca el, împreună cu ceilalţi jucători să evolueze. De ce ar părăsi unul dintre cele mai puternice cluburi din fotbalul mondial? " a declarat Rodgers.

   Aşteptăm ca Raheem Sterling să-şi prelungească înţelegerea cu Liverpool, pentru că dacă acest lucru se va întâmpla, va avea un viitor strălucit pe Anfield. El, Suso şi Wisdom pot fi conducătorii unei noi generaţii la Melwood.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.