joi, 15 noiembrie 2012

Manchester City îl doreşte pe Suarez

   Prima ştire cu care presa din Albion a abordat această zi a fost şi este următoarea: Manchester City va oferta în iarnă pentru Luis Suarez. Chiar dacă starul uruguayan a declarat că se simte bine la Liverpool, nu trebuie trecut cu vederea un astfel de zvon.

   Managerul cetăţenilor, Roberto Mancini, doreşte să scape în iarnă de jucătorul-problemă, Mario Balotelli, făcând astfel loc unui alt atacant excepţional. Totuşi, jucătorul uruguayan şi-a prelungit contractul cu Liverpool până în 2017, devenind unul dintre cei mai bine plătiţi jucători de pe Anfield.
 
   Juventus Torino şi Paris Saint Germain şi-au manifestat interesul cu privire la transferul lui Suarez, iar acum, Manchester City a intrat şi ea pe fir. Potrivit zvonurilor, dacă vor cu adevărat să-l aducă pe Suarez, şeicii de la City vor trebui să scoată din buzunar cel puţin 50 de milioane de lire sterline, dar sperăm că nu se va întâmpla acest lucru. Gruparea lui Mancini se mai uită şi după atacantul lui Atletico Madrid, Radamel Falcao.

   Totuşi, o să vină perioada când Suarez va dori să vadă investiţii masive din partea patronilor americani, pentru a duce această echipă a cormoranilor în Champions League, acolo unde îi este locul, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla curând, probabil îl vom pierde, aşa cum s-a întâmplat cu Torres.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.