joi, 15 noiembrie 2012

Rodgers vorbeşte despre accidentări


   Brendan Rodgers a susţinut astăzi o conferinţă de presă, în care a negat total posibila despărţire a lui Suarez de Liverpool, însă a vorbit şi despre situaţia medicală a unor jucători precum Lucas Leiva, Jonjo Shelvey sau Pepe Reina.

   Mijlocaşul brazilian al cormoranilor va reveni la antrenamente, fiind foarte aproape de o nouă întoarcere pe teren. Se pare că debutul acestuia se apropie, însă acesta nu va fi în partida cu Wigan de sâmbătă.

   Totuşi, conform declaraţiilor lui Rodgers, Reina şi Jonjo Shelvey sunt declaraţi apţi pentru partida cu Wigan. Este de văzut dacă managerul cormoranilor îl va titulariza pe goalkeeper-ul spaniol, în dauna lui Brad Jones, având în vedere ultimele evoluţii ale portarului australian.

     " Lucas va reveni la antrenamente, ceea ce este fantastic. Jonjo s-a antrenat astăzi, deci este într-o stare bună. Pepe s-a întors şi el pe terenul de pregătire. Putea reveni cu Chelsea. A fost chemat la naţională, însă a preferat să stea la Melwood, asigurându-se că va fi apt şi puternic. Îl am la dispoziţie pentru partida din week-end. " a declarat Rodgers.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.