duminică, 18 noiembrie 2012

Arkadiusz Milik - un Lewandowski mai tânăr

   După victoria obţinută ieri de către Liverpool, revenim la transferuri. Pe lista lui Brendan Rodgers se află mulţi jucători, cei mai mulţi fiind atacanţi. Cel mai vehiculat nume este cel al olandezului Huntelaar, şansele sale de a ajunge pe Anfield crescând mult în ultima perioadă. Dar să-l lăsăm pe Huntelaar şi să vorbim puţin şi despre Arkadiusz Milik, un alt jucător care i-a atras atenţia lui Rodgers.


   Milik evoluează în prezent pentru Gornik Zabrze în prima ligă poloneză. Este un atacant central de 18 ani ce se aseamănă mult cu Lewandowski. În campionat, a înscris 6 goluri în 11 meciuri şi a atras atenţia mai multor cluburi importante din Europa, cum ar fi: Liverpool, Arsenal, Inter Milano, Lyon, Borussia Dortmund, Schalke sau Stuttgart. Este cotat, momentan, la 2.5 milioane de euro, însă această cotă ar putea creşte mult în următoarea perioadă. Totuşi, cele mai mare şanse sunt ca el să ajungă în Budesliga, urmând acelaşi traseu ca Lewandowski, Polonia-Germania.

   Ce ziceţi, ar fi bun acest transfer? Pe lângă un atacant de valoare, cum ar fi Huntelaar, ar fi bine să vină şi acest tânăr atacant talentat?


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.