marți, 13 noiembrie 2012

Suarez - vedeta campionatului britanic

   Vice-căpitanul cormoranilor, Jamie Carragher, crede că Luis Suarez este cel mai bun jucător din Premier League la ora actuală. Luând în considerare golul marcat împotriva lui Chelsea, putem afirma că Suarez este pe primul loc în topul golgheterilor din Premier League, cu 8 reuşite în 11 meciuri, alături de Robin van Persie.


     " De un an declar că Suarez este cel mai bun jucător din Premier League. Spun acest lucru pentru că el poate nu joacă alături de jucători care au o asemenea valoare precum a sa, aşa cum se poate spune despre Chelsea. "

     " Este unul dintre cei mai buni jucători din lume, iar noi suntem foarte încântaţi pentru că-l avem în echipă. În timpul meciurilor face unele lucruri pe care noi le vedem că le face la antrenamente. "

     " În momentul de faţă, el este cel mai bun marcator al campionatului, şi să nu uităm că a înscris aceste goluri, jucând pentru o echipă care nu a câştigat prea multe meciuri în acest sezon. "

     " Orice echipă are o vedetă, iar Suarez este una dintre ele, nu doar în Premier League, ci şi pe plan mondial. " a declarat Jamie.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.