joi, 15 noiembrie 2012

... 'A must-win game' împotriva lui Wigan ...


   Lăsând la o parte transferurile despre care am tot vorbit în ultimele zile, vă propun să revenim la campionatul intern - Barclays Premier League. Ce nume sonor. Făcând o paranteză ... consider că este cel mai puternic campionat din lume, din toate punctele de vedere.

   După ce ieri au avut loc amicalele internaţionale, sâmbătă, Liverpool revine în acţiune, primind vizita echipei lui Roberto Martinez, Wigan Athletic. Dacă vă amintiţi, Martinez a fost pe lista posibililor înlocuitori ai lui Kenny Dalglish, iar acum, acesta vine cu Wigan pe Anfield. Cred că şi-ar dori o victorie, mai ales pentru a le da puţin peste nas patronilor americani, care l-au lăsat deoparte, alegându-l în final pe Brendan Rodgers.

   Chiar dacă Liverpool este neînvinsă de şase partide, cu doar o victorie pe Anfield de la începutul sezonului şi cu trei egaluri consecutive, situaţia din clasament nu este una plăcută. Echipa noastră are nevoie de victorie! Nu o putem rata! Dacă vrem să mai atragem nume mari în iarnă, este necesar să câştigăm multe partide de acum încolo.

   Nu trebuie să ratăm cele trei puncte, chiar dacă este posibil să jucăm fără Agger şi Skrtel în centrul apărării, ambii având uşoare probleme, nefiind 100% apţi pentru a evolua.

   Wigan este la un punct în spatele nostru, însă presiunea cea mai mare este pe umerii lui Liverpool. Acest meci reprezintă o oportunitate imensă pentru cormorani de a reveni pe drumul cel bun. Şansele de a termina în primele patru echipe se diminuează de la etapă la etapă, iar băieţii nu trebuie să sufere o altă lovitură. Cel puţin, nu împotriva lui Wigan ...

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.