sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Rodgers pregăteşte transferurile din iarnă


   Chiar dacă Liverpool se află într-o situaţie destul de proastă în clasament, Brendan Rodgers este sigur că acest club poate atrage jucători de clasă, declarând totodată că în luna ianuarie, atunci când este deschisă perioada de transferuri din iarnă, cormorani vor aduce cel puţin doi-trei jucători pe partea ofensivă.

   Eliminarea din Capital One Cup a scos în evidenţă punctele slabe ale cormoranilor, care au o echipă destul de fragilă, ce poate fi exploatată fără probleme cu o tactică perfectă, aşa cum a procedat Swansea.

     " Încercăm să identificăm jucătorii care ar putea veni în ianuarie, şi care vor ridica clubul. În vară, o mulţime de jucători au plecat de la noi, ceea ce ne-a transformat echipa într-una fragilă. "

     " Simt că în ianuarie vor veni câteva nume. Avem nevoie de jucători din ce în ce mai repede. În atac avem nevoie de ajutor şi s-ar putea să aducem doi sau trei jucători pentru a acoperi acea zonă. " a declarat Rodgers.

   Managerul nord-irlandez a susţinut în aceste zile că patronii vor sprijini transferurile care se vor realiza în iarnă, pentru a întări echipa de la Melwood. Sperăm ca odată cu aceste mutări, clubul nostru să revină pe drumul cel bun, pe care trebuie să-l urmăm.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.