marți, 6 noiembrie 2012

Schalke - sursă de transferuri pentru Rodgers

'Luis Holtby (stânga) şi Klaas-Jan Huntelaar (dreapta), evoluând pentru Schalke'

   Zvonurile presei din insulă au fost infirmate de către jucătorul lui Schalke 04, Lewis Holtby, care a fost şi este văzut ca una dintre ţintele principale ale cormoranilor, pentru perioada de transferuri din iarnă. Chiar dacă tatăl jucătorului german este din Liverpool, nimeni nu poate să-l convingă deocamdată cu privire la un posibil transfer în iarnă.

   Holtby a excelat în partida pe care echipa sa a câştigat-o pe terenul lui Arsenal, într-un meci de Champions League al acestui sezon, iar Wenger a pus şi el ochii pe starul echipei din Bundensliga. Chiar dacă contractul acestuia expiră în vara anului 2013, nimeni nu poate să influenţeze deocamdată mutarea lui Holtby.

     " Cred că prea mult se discută în presă despre mine. Sunt jucătorul lui Schalke şi mă concentrez asupra echipei mele. "

     " Joc pentru Schalke, nicidecum pentru Liveerpool, Arsenal sau pentru altcineva. " a declarat Lewis Holtby.

   Dacă transferul acestuia rămâne departe de realizare, mutarea lui Klaas-Jan Huntelaar este readusă în discuţie. Conform majorităţii publicaţiilor din Anglia, acesta reprezintă principala ţintă a lui Rodgers, pentru a-i aduce un partener perfect lui Suarez. Cei doi au jucat împreună la Ajax, acolo unde parteneriatul lor a excelat la toate capitolele.

   O posibilă mutare a lui Huntelaar pe Anfield ar face posibilă trecerea lui Suarez ca aripă, un rol mult mai potrivit pentru stilul de joc abordat de către starul uruguayan. Ca o idee în plus, presa a dezvăluit că transferul jucătorului olandez s-ar putea realiza pentru 6 milioane de lire sterline.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.