marți, 20 noiembrie 2012

Băieţi, haideţi să-l ajutăm pe Brendan!


   Cum luna transferurilor se apropie, Brendan Rodgers trebuie să găsească soluţiile potrivite pentru a-şi completa lotul, în aşa fel încât să aibă parte de un retur liniştit, plin de puncte, care să ducă echipa noastră pe o poziţie cât mai bună în clasament.

   În acest caz, m-am decis să-l ajut pe Rodgers, iar împreună cu dumneavoastră, îi putem oferi soluţii de luat în seamă, care privesc posibilele transferuri din iarnă - Dries Mertens, Pierre-Emerick Aubumeyang, Yehven Konoplyanka şi Fernando Llorente.

   Dries Mertens - un tânăr star care va exploda în următoarea perioadă. Este copia fidelă a lui Ashley Young, putându-se adapta foarte uşor în sistemul lui Brendan. Pasează bine, ia decizii bune şi finalizează fără probleme. Defapt, Fabio Borini trebuia să facă ceea ce face Mertens la PSV în aceste momente. Din păcate, atacantului italian nu prea îi iese.

   Pierre-Emerick Aubumeyang - este de aşteptat ca acest jucător să o părăsească pe Saint Etienne în iarnă, Aston Villa fiind interesată de el. În actualul sezon, are opt goluri şi patru assist-uri, putând evolua ca atacant central sau ca aripă. Pasează mingea, se demarcă bine şi munceşte din greu.

   Yehven Konoplyanka - poate mulţi nu au auzit de el, dar cei care l-au văzut cum evoluează, au rămas uimiţi de calităţile acestuia. Cel puţin, aşa s-a întâmplat cu mine. Konoplyanka este unul dintre cei mai direcţi şi feroce atacanţi din Europa. În meciul Ucrainei cu Anglia, la EURO 2012, pur şi simplu l-a năucit pe Glen Johnson. Joacă la Dnipro, echipă situată pe poziţia secundă în Ucraina, marcând până acum cinci goluri, alături de patru assist-uri.

   Fernando Llorente - intenţiile atacantului spaniol sunt clare. Vrea să plece de la Bilbao în iarnă pentru că nu este titularizat de managerul acelei echipe. S-ar potrivi perfect în sistemul lui Rodgers. Poate juca ca singur vârf, însă dacă are în stânga şi în dreapta doi jucători de valoare (ex. Suarez, Sterling), atunci este şi mai bine.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.