joi, 8 noiembrie 2012

ATAC INEXISTENT: Anzhi 1-0 Liverpool


   Gruparea condusă de Hiddink, Anzhi, a reuşit să câştige partida cu Liverpool din capitala Rusiei, scor 1-0, în urma golului marcat de Lacina Traore, fostul atacant al CFR-ului.

   Brendan Rodgers a început cu o echipă experimentală, însă omologul său, Hiddink, a trimis cel mai bun unsprezece pe teren. Cu toate acestea, cormoranii au controlat în mare parte jocul, însă fără şanse prea mari de a marca. După cum am spus, Traore a marcat în minutul 45+1, cu o scăriţă care l-a depăşit pe Jones. Repriza secundă a fost mai spectaculoasă în comparaţie cu prima, însă Liverpool nu a reuşit să întoarcă scorul.

   Ceea ce ne lipseşte sunt acei jucători ofensivi care să-şi facă treaba în jurul careului adversarului şi să marcheze. Acest lucru este cert şi observat de către Rodgers, care sper că va lua cele mai bune decizii în perioada de transferuri care va urma.

   În ceea ce privesc evoluţiile jucătorilor, aş putea spune că au fost o serie de fotbalişti care mi-au plăcut. Brad Jones merită mai multe şanse, iar eu, dacă aş fi în locul lui Rodgers, aş continua să-l titularizez, ţinându-l pe Reina ca rezervă. Wisdom a făcut o partidă slabă, la fel ca şi Henderson sau Shelvey. Ceilalţi jucători mi s-au părut destul de şterşi din joc, însă sunt şi lucruri pozitive care le putem lua după acest meci. Suso mi-a confirmat din nou că este un mare star, un mare jucător, chiar dacă are doar 18 ani. Trebuie să ţinem de el şi să-l punem acolo unde vrea, pentru că dă randament maxim. Joc este, dorinţă şi spirit există, însă nu sunt jucători de valoare.

   Urmează partida cu Chelsea din campionat, acolo unde avem aşteptări destul de mari. Cred că trebuie să abordăm meciul cu gândul la victorie, pentru că avem nevoie de aşa ceva. Va fi greu, dar Liverpool e Liverpool ... şi e în stare de orice.

Aştept opiniile dumneavoastră cu privire la evoluţia echipei din partida cu Anzhi!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.