miercuri, 28 noiembrie 2012

Tottenham 2-1 Liverpool


   După o partidă destul de încinsă pe White Hart Lane, Liverpool nu a reuşit să obţină un rezultat bun, chiar dacă merita acest lucru. Cele două goluri rapide ale lui Tottenham din startul partidei, au contat foarte mult în economia jocului.

   Rodgers a început cu cea mai bună formulă, din care lipseşte în continuare un atacant de careu, care să bage acea minge blestemată între aţe. Minutul 7 a adus şi primul gol al partidei, după ce Lennon a reuşit să înscrie. Gareth Bale a dublat cu noroc avantajul gazdelor, după lovitura liberă deviată de zid în minutul 16.

   În repriza secundă, Liverpool a intrat pe teren mult mai decisă, reuşind să domine copios mersul jocului. Autogolul lui Bale din minutul 72 a ridicat tensiunea partidei, pentru ca mai apoi, presiunea cormoranilor să crească, însă fără rezultat.

   Aşadar, Liverpool pierde această partidă importantă cu scorul de 2-1, jocul demonstrând încăodată că ducem lipsă de atacanţi de valoare, care să marcheze ori de câte ori au ocazia. Banca de rezerve este foarte slabă, iar acest lucru trebuie îndreptat în iarnă. Urmează partida cu Southampton, de pe teren propriu, acolo unde nu ne permitem paşi greşiţi. Să aveţi o seară plăcută!


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.