joi, 8 noiembrie 2012

Astăzi, Anzhi - Liverpool


   Astăzi, băieţii lui Brendan Rodgers îşi continuă aventura europeană, începând de la ora 19:00, atunci când Moscova va fi gazda meciului dintre Anzhi Makhachkala şi Liverpool.

   Brendan Rodgers s-a deplasat în Rusia cu o echipă foarte tânără, lăsând acasă jucători precum Steven Gerrard, Luis Suarez, Joe Allen, Nuri Şahin, Daniel Agger, Pepe Reina, Glen Johnson, Raheem Sterling sau Jose Enrique, fiind cu gândul la derby-ul cu Chelsea Londra din week-end.

   Managerul cormoranilor este încrezător că armata sa de tineri, având în componenţă jucători precum Stephen Sama, Adam Morgan, Conor Coady sau Daniel Pacheco, poate ieşi învingătoare la finalul acestei zile.

   Iată lotul complet pe care l-a convocat Rodgers pentru partida cu magnaţii ruşi: Jones, Wisdom, Carragher, Coates, Robinson, Shelvey, Henderson, Joe Cole, Downing, Yesil, Assaidi, Gulacsi, Ward, Flanagan, Sama, Wilson, Coady, Suso, Morgan.

   De partea cealaltă, Anzhi va trata această partidă cu cea mai mare seriozitate, având nevoie de victorie în această grupă de Europa League. Dacă vor triumfa, elevii lui Gus Hiddink vor urca pe primul loc al clasamentului, depăşind-o pe Liverpool, dar un parcă un egal ar fi mai potrivit pentru formaţia de pe Anfield, ca să nu mai amintim victoria.

   Aşadar, speranţa noastră, a cormoranilor, este identică cu cea dinainte de partida cu Young Boys. Gazdele de atunci erau liniştite, ştiind că au puterea să învingă acea echipă de rezerve a lui Liverpool, însă planurile de acasă, nu s-au potrivit cu cele din târg, iar cormoranii au triumfat atunci cu 5-3. Sperăm ca acelaşi lucru să se întâmple şi în această seară. Am încredere în băieţi!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.