miercuri, 7 noiembrie 2012

"Ciudăţenii" apărute în presa de astăzi ...


   Steven Gerrard şi-a exprimat simpatia în cursul acestei zile cu privire la Jose Mourinho, considerându-l cel mai bun antrenor din lume. Acesta nu şi-a ascuns dorinţa de a fi antrenat odată de portughez, până la retragerea sa din activitate.

   Ajunse în presă, aceste cuvinte au făcut furori, declaraţia căpitanului fiind interpretată în diferite moduri. Majoritatea au considerat că Gerrard vrea să plece de la Liverpool, având în vedere situaţia actuală a echipei. Destinaţia sa pare a fi Real Madrid, acolo unde s-ar putea întâlni cu fostul său coechipier, Xabi Alonso.

   Pe de altă parte, alte surse prezintă exact contrariul acestei situaţii. Alonso nu a ajuns la un acord cu gruparea madrilenă, cu privire la contractul său, acest lucru alertând-o pe Liverpool. Presa a scris că jucătorul spaniol s-ar putea întoarce pe Anfield, unde va reforma grupul de mijlocaşi puternici, alături de Stevie G.

   Aceste zvonuri sunt apărute în presă, nimeni nereuşind să garanteze certitudinea lor. Vom vedea cum va sta situaţia şi ce se va adeveri ...

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.